Mijn verhaal ...

OVER

JAS ADVIES is opgericht in 2014 door mij, Tanya Joustra. Ik werk aan zowel non-profit als commerciële opdrachten. Mijn werk bestaat uit advies, strategisch en creatief. Ik volg hierin mijn passie en ben een echte merkenbouwer. Veel 'doen' heeft mij gebracht tot waar ik nu ben, ik ben een echte ondernemer en beschik over een gezonde hands-on mentaliteit. Groeien doe ik nog iedere dag, en daar help ik anderen ook graag bij.

Als ondernemer kun je bij JAS ADVIES terecht voor marketing en communicatie advies. Ik denk vanuit zowel de consument als organisatie en stippel de reis uit die iemand maakt om een product te kopen. Hierbij creeer ik 'moments of truth'; relevante aanwezigheid op het juiste moment met de juiste boodschap, in de juiste omgeving.

Bij JASADVIES staan een goede samenwerking & vlotte communicatie voorop. Ik luister eerst naar jouw ideeën, waarop ik verder bouw met mijn kennis en creativiteit. We laten onze ideeën samensmelten en komen zo tot één mooi resultaat.

JAS ADVIES staat altijd open voor interessante samenwerkingen met andere bedrijven. Het is mooi om elkaar te kunnen versterken.

Neem gerust vrijblijvend contact op voor al je vragen en het laten opstellen van een offerte.